Info: 0744 590 341

Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Contact | Cum cumpăr | Întrebări frecvente

Cum cumpăr

 
Pentru a cumpara aveti la dispozitie urmatoarele 3 posibilitati:
1. Selectatati produsul si finisarile dorite, adaugati produsul in cos folosind butonul "adauga in cos"  apoi  in cosul de cumparaturi  "trimite comanda"  si completati  campurile necesare. Imediat ce va fi preluata veti fi anuntat pe email. 
2. Trimiteti un e-mail pe adresa comenzi@inkd.ro sau info@inkd.ro cu toate detaliile comenzii dorite si in cel mai scurt timp un operator va raspunde cererii dumneavostra.
3. Sunati la telefon 0744.590.341 un operator se va ocupa de comanda dumneavostra si veti primi toate informatiile necesare.
 
Livrarea
- Livrarea se face prin curier rapid
- Durata obisnuita de livrare este de 24 ore lucratoare de la finalizarea comenzii si confirmarea platii.
- Costul livrarii - este de 14 RON primul kg plus 1,15 RON fiecare kilogram in plus, cost fara TVA .
- Pentru localitatiile in care curierul nu are sediu se percepe o taxa suplimentara de 0.95 lei + tva / km efectuat din cel mai apropiat oras cu sediu curierului.
 
Modalitati de plata
- Plata ramburs, in momentul in care coletul ajunge la dumneavoastra, OP(ordin de plata) inainte de livrarea coletului sau numerar la ridicarea coletului de la sediul nostru. 
In momentul de fata lucram la implementarea platii cu cardul online pentru o achizitie mai usoara pentru dumneavostra si sigura in acelasi timp. 
 
Pentru orice nelamurire, nu ezitati sa ne contactati prin email sau telefonic.

© 2022 Inkd.ro. Toate drepturile rezervate.
Comodo SSL