Info: 0744 590 341

Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Contact | Cum cumpăr | Întrebări frecvente

Cărți de vizită

Secolul in care traim este de departe secolul vitezei, al tehnologiei care avanseaza si evolueaza in fiecare secunda, al afacerilor de succes care se dezvolta de la idei geniale, secolul in care traim este indubitabil secolul schimbarilor.
Asistam la un schimb al informatiei care se face rapid, prin mijloace moderne, unde intalnirile de afaceri sau sedintele la care participa membri ai companiei din puncte indepartate de pe glob sunt la doar un click distanta.
Evolutia tehnologiei zilelor noastre nu conteneste sa ne ia prin surprindere, de aceea uneori tinem cu greu pasul, dar asta ne obliga sa incercam sa fim competitivi, mereu in miscare, iar metodele de care ne folosim pentru a ne promova sa fie din ce in ce mai diferite si mai surprinzatoare. Cautand eficienta si clasicul, alegem sa ne promovam prin mijloace diferite, dar de impact, prin design, materiale sau aspect. Noi credem cu tarie ca in continua noastra cautare, cartile de vizita nu se vor demoda niciodata!
Pe ce ne bazam cand spunem asta?
In primul rand pe diversitatea materialelor care astazi pot fi folosite in printarea cartilor de vizita si apoi pe diversitatea ideilor clientilor nostri care nu inceteaza sa ne surprinda. Inkd.ro va ofera o gama diversa de carti de vizita simple sau multi-strat, UV sau printate pe UV, carti de vizita printate UV pe material PVC, printate pe furnir, pe piele ecologica sub diferite forme si pe sute de materiale. Ajuta-ti clientii sa isi faca cea mai buna impresie despre compania ta! Cartile noastre de vizita fac diferenta!
La Inkd.ro, dam forma ideilor tale!

© 2024 Inkd.ro. Toate drepturile rezervate.
Comodo SSL